Skip to main content

Ejendomsservice

6 Stjernet Facility ApS sikrer, at jeres ejendom altid fremstår ren og præsentabel.

​Med 6 Stjernet Facility ApS får I en stabil og erfaren samarbejdspartner, der lægger vægt på kvalitet og grundighed. Vi tilrettelægger en fleksibel ejendomsservice, der passer til jeres behov, og samtidig tager højde for årstidernes skiftende krav til rengøringen. Vi ved, at en god dialog er vejen frem mod et godt resultat. Derfor sørger vi for, at det altid er de samme medarbejdere, der udfører arbejdet.

​Vi er dedikerede til at levere en omfattende og pålidelig service til vores kunder. Vi kan håndtere alt fra regelmæssig vedligeholdelse og rengøring til større vedligeholdssprojekter og alt derimellem.

Ønsker du en god aftale på ejendomsservice?

En af de største fordele ved at bruge vores ejendomsservice er, at vi kan tilpasse vores tjenester til dine specifikke behov. Vi forstår, at hver ejendom er unik, og vi tager os tid til at lære om dine specifikke ønsker og behov. På den måde kan vi skræddersy vores tjenester for at sikre, at din ejendom altid er i tip-top form.

Vores ejendomsservice kan også spare dig tid og besvær. At vedligeholde en ejendom kræver tid, energi og ekspertise, og det kan være svært at finde tid til at gøre alt selv. Ved at bruge vores tjenester kan du stole på, at din ejendom er i gode hænder, og at du kan bruge din tid på andre vigtige opgaver.

​Book et møde

Vi tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi kan se om vi er et match. Vi gennemgår jeres behov, og ser om vi sammen kan komme frem til en plan, der giver mening for alle parter. Kontakt os på telefon 81 61 68 66, mail info@6stjernetfacility.dk​ eller kontaktformularen.

Rengøring på hele Sjælland

Vi rengør i og omkring København, Storkøbenhavn og resten af Sjælland.

Mulighed for serviceaftale

Er I en ejendom, der har brug for flere aftaler, så tilbyder vi fast serviceaftale.

Mange års erfaring

Med mange års erfaring i bagagen er vi godt klædt på til netop din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Vi skræddersyer altid vores tilbud, så du får et, der passer til dine behov.

Ønsker du et uforpligtende tilbud ​på rengøring?
​Så er vi kun ét klik væk!