Skip to main content

Vores Miljøpolitik

MILJØPOLITIK

6 Stjernet Facility ApS – og VORES ALLES MILJØ!

​Vi har en klar holdning til miljø – NEMLIG at reducere mængden af kemi i det daglige arbejde, så det arbejde der udføres hver dag, døgnet rundt alle steder, udføres med omtanke!

Hvis vi alle bidrager– gør det hele en forskel.

Hos 6 stjernet Facility ApS anvender vi udelukkende Svanemærket produkter – og det betyder at emballage kan bortskaffes som almindeligt affald, altså plastaffald – når plastbøtten er HELT tom.

Undtagelsesvis kan vi stå med opgaver som kræver special kemi! Hos 6 stjernet Facility ApS er der i dag kun en person der varetager denne opgave, så det sikres både korrekt anvendelse – og korrekt bortskaffelse.

MILJØ ER ANDET END KEMI

Grundlæggende arbejder vi med vores miljø på flere niveauer, nemlig:

  • ​Anvendelse af kemi i vores arbejde
  • Det fysiske arbejdsmiljø – Arbejdsredskaber og metoder!
  • Det psykiske arbejdsmiljø

ANVENDELSE AF KEMI I VORES ARBEJDE – VORES MILJØPOLITIK!

Vi anvender svanemærket produkter til alle vores daglige opgaver. Som assistent hos 6 Stjernet Facility ApS oplæres du i korrekt dosering, og anvendelse af kemi.

Vi har konstant fokus på vigtigheden i korrekt dosering, både ift. kemi og mængden af vand.

Det fysiske arbejdsmiljø – Arbejdsredskaber og metoder!

Vores krop er vigtig og er den vi hver dag stiller til rådighed for at bidrage til et rent miljø! Det betyder, at du skal arbejde korrekt med din krop, så den ikke ødelægges. Vi anvender redskaber der kan justeres og tilpasses den enkelte medarbejder, så det passer præcist for denne – særligt ift. Belastning af skuldre, arme og ryg. Vi sikrer sidemandsoplæring og underviser altid individuelt i en opstartsfase, herunder vil ergonomi indgå – så vi minimerer skader på kroppen.

Vigtigheden i at indstille redskaber korrekt nævnes ofte mange gange, og vi ved af erfaring – at jo oftere det nævnes des flere kollegaer giver det fokus. På den måde sikrer vi alle hinanden.​

Det psykiske arbejdsmiljø

Åbenhed, klarhed, tydelig tale, ærlighed og tryghed er ord vi vægter højt – og ser som vigtige for at vores medarbejdere trives.

Når vi er trygge og modtager konstruktiv feedback på vores arbejde, føler man sig set og anerkendt – og det mener vi er af meget stor betydning for motivationen i arbejdet. Vi har hos 6 stjernet Facility ApS stort ønske om at fastholde de dygtige medarbejdere, der hver dag leverer et godt stykke arbejde!

Vi er altid åbne for dialog, så alle kan få den nødvendige hjælp og støtte der måtte være brug for. Med den åbne dialog sikrer vi også alle de gode input der kommer fra vores medarbejdere. Når alle føler sig hørt og set, sikrer det inspiration, og det giver samlet et løft til og tage ansvar. Præcist det har vi brug for.

Hertil kommer at vi i dialogen også sikrer kendskab til hinanden som mennesker, så vi også får skabt personlige relationer. Netop den personlige relation medsikrer tryghed, og lysten til og spørge ind. Vi har konstant fokus på uddeling af ros for det arbejde, medarbejderne udfører. Både på konkrete opgaver – men også ideer til arbejdet!​

Hvis du vil vide mere, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi kan fanges på telefon 81 61 68 66 eller e-mail: info@6stjernetfacility.dk.