Skip to main content

Kontorrengøring

6 Stjernet Facility ApS sørger for, at jeres virksomhed altid har rene og indbydende lokaler.

​Vi forstår, hvor vigtigt det er at have et rent og organiseret arbejdsmiljø, både for dine medarbejdere og for at imponere dine kunder og besøgende. Derfor tilbyder vi en omfattende og skræddersyet kontorrengøringsplan, der opfylder alle dine behov.

​Vi tilrettelægger en rengøringsplan, der tager hensyn til hverdagen i virksomheden og til forskellige områders vekslende behov for rengøring.

​Med en effektiv rengøringsservice sikrer vi et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor risikoen for gener som støvallergi og hovedpine er minimal. Derfor benytter vi de mest miljøvenlige rengøringsmidler, der opløser, opsuger og fjerner snavs, pletter og lugt fra alle overflader.

Få en plan for kontorrengøring

Vi ved, at kontorrengøring er mere end bare at støvsuge gulvet og tømme skraldespande. Det handler om at skabe et arbejdsmiljø, der er renere, sundere og mere behageligt for alle, der opholder sig der. Derfor er vores rengøringsfolk trænet i at fokusere på detaljerne, og de er stolte af at levere den højeste standard for renlighed.

​Vi tilbyder fleksible rengøringsplaner, der passer bedst til dine behov og krav. Vi kan udføre rengøring uden for almindelig arbejdstid, så du ikke behøver at bekymre dig om at vi forstyrrer.

​Få et uforpligtende tilbud

​Kontakt os for et rengøringstilbud til jeres virksomhed.​​ Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 81 61 68 66. Vi kan også træffes på mail info@6stjernetfacility.dk eller via kontaktformularen. Derefter vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Rengøring på hele Sjælland

Vi rengør i og omkring København, Storkøbenhavn og resten af Sjælland.

Mulighed for serviceaftale

Er I en ejendom, der har brug for flere aftaler, så tilbyder vi fast serviceaftale.

Mange års erfaring

Med mange års erfaring i bagagen er vi godt klædt på til netop din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Vi skræddersyer altid vores tilbud, så du får et, der passer til dine behov.

Ønsker du et uforpligtende tilbud ​på rengøring?
​Så er vi kun ét klik væk!